Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

blogosphere.com.ua

Вівторок, 7 серпня 2012, 13:55

У Львівської облради немає коштів на виконання Програми підтримки місцевих ЗМІ та виходу власної газети

У Львівської облради немає коштів на виконання Програми підтримки місцевих ЗМІ та виходу власної газети, через що, серед іншого, не розпочате проведення тендерних процедур для оновлення матеріально-технічного забезпечення редакцій місцевих газет. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

В. о. керівника справ Львівської обласної ради Андрій Бондаренко повідомив про необхідність внесення змін до показників обласного бюджету з метою забезпечення виконання Програми підтримки місцевих ЗМІ та виходу газети Львівської обласної ради. 

Програма підтримки місцевих ЗМІ та виходу газети Львівської обласної ради не працює також через відсутність відповідних розпоряджень Львівської ОДА, які «готуються», – стверджується у повідомленні.

Як повідомлялося, працівникам ЛКП «Львів-ТБ» не виплачується зарплата.

Натомість 2 серпня на 21-ій позачерговій сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили рішення щодо розповсюджування друкованого засобу масової інформації «Львівщина. Газета Львівської обласної ради».

У березні Львівська облрада ухвалила Регіональну програму підтримки місцевих засобів масової інформації на 2012 рік., на виконання якої призначили 600 тис. грн.., в тому числі 300 тис. – на оновлення матеріально-технічного забезпечення редакцій місцевих газет.

Львівська облрада також заклала у обласному бюджеті 2012 р. 7 млн. грн. на утримання ЛКП "Львів-ТБ". Ці гроші призначалися на ремонт приміщенні, закупку нового обладнення та вигоровлення власного продукту. Гендиректором Львів-ТБ був призначений голова ЛОО НСЖУ Ярослав Климович, який, однак, досить швидко втік з цієї посади. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.