Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дрон-школа

Середа, 2 листопада 2016, 14:28

На Закарпатті триває набір учасників Школи інноваційного екологічного репортажу

дрон-школа

Проект "Дрон-погляд на зони екологічного лиха" запрошує журналістів, блогерів та громадських активістів Закарпатської області до участі у Школі інноваційного екологічного репортажу.

Школа працюватиме в Ужгороді протягом 24-25 листопада 2016 року за адресою: готель "Дует плюс” вул. Кошицкая, 6.

Учасники Школи отримають навички створення екологічного репортажу за допомогою сучасних інноваційних технологій, досвід спілкування з місцевою громадою та органами влади (сільськими радами, екологічними інспекціями) на екологічні теми. Вони, серед іншого, матимуть змогу отримати навички з використання дронів для збору інформації про екологічні об'єкти, навчаться обробляти на аналізувати геопросторові дані та застосовувати їх у журналістиці, оволодіють навичками роботи з такими інструментами, як GPS-координати, програми Glovis (Landsat), GoogleMaps, програми для створення 3D панорам, базових уявлень про фототопографію.

За результатами навчання учасникам буде запропоновано долучитись до написання екологічного інноваційного репортажу, який, як ми сподіваємося, допоможе громаді села Березова у вирішенні її екологічних проблем, пов'язаних з будівництвом міні-ГЕС, а також створити власний блог на екологічну тематику з використанням інноваційних технологій.

Охочих взяти участь у Школі просимо до 00:00 16 листопада заповнити реєстраційну форму. Або надіслати на електронну адресу ostankiewicz@yahoo.de 

Організаторами Школи інноваційного екологічного репортажу виступили: ІА "Варіанти", Товариство "Зелений хрест", кафедра нових медіа факультету журналістики ЛНУ ім. І. Франка, департамент екології Львівської ОДА, а також громадські організації РМЕО «ЕКОСФЕРА», Центр «Антикорупційна платформа» і Центр соціальних ініціатив АТОМ за організаційної та фінансової підтримки Freedom House та Міністерства закордонних справ Норвегії.
За додатковою інформацією просимо звертатись до Ірини Марушкіної, керівника проекту "Дрон погляд на зони екологічного лиха". Тел: 098-676-22-09, Оксана Станкевич-Волосянчук, координатор проекту в Ужгороді, тел. 067- 508-96-55.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.