Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Парасковія Дворянин

Середа, 2 листопада 2016, 17:34

Дворянин очолила комісію бійців-добровольців АТО у облраді

Парасковія Дворянин

У Львівській облараді затвердили склад  комісії з визнання бійців-добровольців АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак, комісію, яка визначатиме порядок надання матеріальної компенсації для бійців-добровольців, які брали участь у АТО із числа мешканців Львівщини, очолила перший заступник голови облради Парасковія Дворянин. 

Усі бійці-добровольці, яких обере комісія, мають отримати одноразову грошову допомогу з обласного бюджету у 3 тисячі гривень.

У склад комісії також увійшли: керівник Центру допомоги учасникам АТО при Львівській ОДА Василь Мартиняк, депутат Львівської облради Уляна Дорош, начальник відділення по роботі з особовим складом Західного територіального управління Національної гвардії України Сергій Ховайло тощо.

Нагадаємо, у вересні Львівська облрада визнала добровольців, які не увійшли до ЗСУ або Нацгвардії, учасниками бойових дій на сході України. Тоді ж на соціальну підтримку учасників АТО з бюджету області виділили майже 450 тис грн.

Також на початку жовтня Львівська міськрада передбачила матеріальну компенсацію бійцям АТО по 100 тис грн кожному замість земельних ділянок та внесли зміни до програми підтримки учасників АТО – мешканців Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.