Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Зйомки фільму

instagram.com/maqatsa

Четвер, 3 листопада 2016, 11:03

Індуси привезли до Львова Боллівуд

Зйомки фільму

Сьогодні у Львові стартують Зйомки індійського розважального фільму "Переможець".

Про це повідомила прес-служба львівської Кінокомісії.

У Львові зйомки відбуватимуться 3-4 листопада. 

В результаті проведених пошуків індійськими кінематографістами було відібрано одразу декілька локацій. Знімальними майданчиками стануть: Шевченківський Гай, Стрийський парк, Храм Святих мучеників Бориса і Гліба та парк "Боднарівка". Зйомки також відбуватимуться у Києві та Рівненській області ("Тунель Кохання").

Львівська кінокомісія разом з представниками локальної кіноіндустрії організувала спеціальний локейшн-скаутинг тур, після якого було вирішено провести зйомки музичної частини фільму в місті. З українського боку виробництвом фільму займається компанія “Mag Entertainment”, засновниками якої є Анна Паленчук та Іраклі Макацарія.

Виробництво фільму розпочалось ще в березні цього року. Головні ролі виконають відомий індійський актор Sai Dharama Tej Panja та акторка Rakul Preet Kaur, а режисером стане Gopichand Malineni.

"Для Львівської кінокомісії це перший досвід співпраці з індійськими знімальними командами і ми надзвичайно захоплені перспективою роботи з Боллівудом. Прийняли вже три делегації і провели локейшн тури," – зазначила голова Кінокомісії Ольга Райтер.

Проект здійснюється за підтримки Міністерства закордонних справ України, Державного агентства України з питань кіно, Посольства України у Республіці Індія, а також Посольства Республіки Індія в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.