Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

учасники АТО

Четвер, 3 листопада 2016, 17:26

Бійці АТО з Львівщини отримали понад мільйон гривень

учасники АТО

З бюджету Львівщини виділено 1,24 млн грн учасникам АТО, їхнім родинам та сім'ям Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, як заявили у департаменті фінансів Львівської ОДА, з обласного бюджету на реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні виділено 1 млн 24,8 тис грн.

Одноразову грошову допомогу отримають 45 родин на встановлення пам'ятних знаків на могилах загиблих під час АТО та Героїв Небесної Сотні.

За словами директора департаменту Олега Демківа, загалом зазначену допомогу в області отримають 207 родин на 6 млн 616,4 тис грн, з яких уже профінансовано 5 млн 917,2 тис грн.

Також одноразову адресну допомогу отримають 109 бійців із числа демобілізованих із зони АТО у розмірі 3 тис грн, а щомісячні соціальні виплати – 5 дітей у розмірі 2,5 тис грн.

Нагадаємо, у вересні Львівська облрада визнала добровольців, які не увійшли до ЗСУ або Нацгвардії, учасниками бойових дій на сході України. Тоді ж на соціальну підтримку учасників АТО з бюджету області виділили майже 450 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.