Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліклініка Львівської залізниці

Google maps

Понеділок, 7 листопада 2016, 17:30

Садовий просить не закривати дитячу поліклініку на Левандівці

поліклініка Львівської залізниці

Якщо ж Львівська залізниця вирішить закрити віддідення, то місто проситиме передати установу на його баланс. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міська рада Львова звернулась до керівництва Львівської залізниці з проханням не закривати дитяче поліклінічне відділення клінічної лікарні залізниці, що на Левандівці.

За інформацією головного лікаря Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті Ольги Палій, будівля на вулиці Роксоляни, 33, де зараз знаходиться дитяче поліклінічне відділення, перебуває на балансі Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті Філії «Центр охорони здоров’я» ПАТ «Українська залізниця» та увійшла до статутного капіталу останнього.

Якщо ж Львівська залізниця вирішить закрити дане відділення, місто готове забезпечити всіх пацієнтів необхідними медичними послугами, а медпрацівників – роботою у комунальних медустановах міста в об’ємі, необхідному для надання належної допомоги дитячому населенню мікрорайону Левандівка. А залізницю проситимуть передати на баланс міста поліклініку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.