Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Середа, 9 листопада 2016, 10:51

У бюджеті Львова-2017 передбачили додаткові кошти на Інститут міста

Львівська міськрада

Вчора виконком міськради затвердив оновлений проекту бюджету на 2017 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як пояснив директор департаменту фінансової політики міськради Олег Іщук, після розгляду на депутатських комісіях були внесені доповнення до проекту бюджету, схваленого на виконкомі 21 жовтня.

«Виконком 2 тижні тому затвердив основні показники бюджету 2017 року. Після опрацювання в різних комісіях на розгляд було винесено доповнення до того, що виконком пропонував раніше. Зокрема, на створення центру «Місто літератури» – 450 тис грн, на проведення інвентаризації земель – на 500 тис грн більше, Інституту міста додаємо мільйон. На навчання працівників – 750 тис грн, на Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді – 2 млн 300 тис грн. Ці доповнення ми будемо враховувати у проекті бюджету», –наголосив Олег Іщук.

За його словами, враховуючи надходження державних субвенцій, загальний обсяг бюджету буде змінюватись.

«Загальний обсяг бюджету буде змінюватись, оскільки є такі поняття як медична субвенція, освітня субвенція і субвенція на соціальний захист. Ці суми ми маємо попередні, після того як держава схвалить бюджет у другому читанні, він дасть нам точні цифри і ми просто внесемо зміни до нашого бюджету», – додав Олег Іщук.

Іщук також заявив, що в цьому році державна субвенція виділятиметься тільки на зарплату педагогічного персоналу, все інше лягає на місцеві бюджети.

Зазначимо, міський бюджет затверджуватимуть на засіданні сесії Львівської міської ради 10 листопада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.