Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

Прес-реліз,   П'ятниця, 11 листопада 2016, 13:19

Львівобленерго шукає активну та талановиту молодь на ярмарках кар’єри

Львівобленерго

Цьогоріч на ярмарках кар’єри Львівобленерго запропонувало актуальні посади для інженерів-електриків та працівників робітничих професій.

ПАТ "Львівобленерго" як активний працедавець на ринку праці Львівської області взяло участь у двох ярмарках кар’єри:

- 8 листопада  у "Ярмарку Професій-2016", який відбувся на факультеті механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету;

- 9 листопада   у 17-му  ярмарку кар’єри  "Тебе шукає робота!" для студентів та випускників вищих навчальних закладів, який традиційно організовує щороку Львівський обласний центр зайнятості та Національний університет Львівська політехніка. Захід проходив у 4-му навчальному корпусі НУ "Львівська політехніка".

Цьогоріч ПАТ "Львівобленерго" на ярмарках кар’єри запропонувало актуальні посади за спеціальністю інженера-електрика з базовою або повною вищою електротехнічною освітою та працівників робітничих професій з професійно-технічною освітою електротехнічного напрямку.

Молодь активно цікавилась вакансіями у ПАТ "Львівобленерго". Усі бажаючі працевлаштуватись від працівників компанії отримували на місці усю необхідну інформацію, яка їх цікавила.

А це – інформація про компанію,умови працевлаштування, рівень заробітної плати та можливість кар’єрного росту. Також молодь мала можливість заповнити анкету кандидата для подальшої участі в конкурсах на заміщення вакантних посад. Або в зручний для себе час ознайомитись з вакансіями, зайшовши на сторінку веб-сайту компанії.

ПАТ "Львівобленерго" майже п’ятнадцять років співпрацює з НУ “Львівська політехніка” та понад десять років з Львівським національним аграрним університетом.

Завдяки такій співпраці молоді, активні, талановиті студенти мають можливість проходити практику, відвідувати факультативні курси, отримувати іменні стипендії з подальшим їх працевлаштуванням у компанії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.