Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

facebook.com

Середа, 8 серпня 2012, 09:38

У соцмережах - скандал навколо особи кандидата в нардепи від об’єднаної опозиції «Батьківщина», депутата облради Василя Пісного

Користувач Facebook, київська журналістка, парламентський кореспондент РБК Маковєєва Юля звинуватила кандидата в нардепи від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» (115 номер списку), депутата Львівської облради від «Фронту змін» Василя Пісного в тому, що 1 січня він погрожував втопити її та її друзів в озері на території мотелю "Колиба", що за 6 км від Львова.

«На новий рік ми відпочивали у його готелі на Львівщині. Моя подруга вдарила авто когось з його посіпак. Він вийшов і без розбору почав погрожувати мені і ще 4 людям, що забере паспорти і втопить в озері. Погрожував, що за це ми будемо сидіти в сізо 9 днів... І т.д. Хоча моя подруга заплатила за пом"яте крило 300 баксів, як він і хотів» - розповідає Маковєєва Юля.

«Нехай після цього якісь правдоруби скажуть, що Партія регіонів злочинці. Такі самі злочинці є і в Об’єднаній опозиції», - пише журналістка. 

Нагадаємо, Василь Пісний є власником мотелю "Колиба" у Брюховичах, а також ресторану "Високий замок" у Львові. Василь Пісний свого часу очолював УМВСУ у Львівській області, а після 2010 року працював на керівних посадах в ДПА України, будучи членом партії "Фронт змін". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.