Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Бурбак

Понеділок, 14 листопада 2016, 16:19

Опоблок фінансує мітинги "Батьківщини", – Бурбак

Максим Бурбак

Так звані акції протесту, що організовують спільно "Батьківщина" та Опоблок, фінансуються російськими грошима в штабі Опозиційного блоку.

Про це, як повідомляє 24 канал, заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

"Всі бачать, що фракція, де найбільше плачуть про газ і тарифи, фактично об’єдналася в проросійську "об'єднану опозицію" з "Окупаційним блоком" і голосує з ними синхронно. Вони разом імітують тепер акції протесту", – зазначив Максим Бурбак.

"Я повернувся з Чернівців. Проплачуть квитки для 75 працівників профспілок медичної галузі. Є інформація, що з Житомира 500 "ошуканих вкладників" везуть до Києва, а гроші їм видають у штабі Опоблоку", – повідомив керівник фракції.

Він наголосив, що "Народний фронт" неодноразово звертав увагу керівництва СБУ щодо антиукраїнської діяльності телеканалу "Інтер" та прокремлівських нардепів, прізвища яких стали відомі із переписки прокремлівського політтехнолога Столярової – це народні депутати Каплін, Добродомов, Борислав Береза і колишній керівник адміністрації Януковича Льовочкін.

"Підготовлені Москвою масові вуличні акції, основною метою яких буде насправді розхитати ситуацію в країні для дочасних виборів до Верховної Ради, а потім і дочасних президентських виборів", – підкреслив керівник фракції.



"Ми переконані, що кінцева мета цього – скасування запроваджених Яценюком санкцій та реформ, проголосувати закони, спрямовані на цілковиту зміну зовнішньополітичного курсу й виконання вимог Путіна. Крім того, організовані Москвою масові протестні акції будуть використані як виправдання для штучного "сепаратизму" в місцевих радах по Україні", – підсумував Максим Бурбак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.