Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Вівторок, 15 листопада 2016, 11:19

На дороги Львова вийшло близько 85% маршруток, – міськрада

львівські маршрутки

Сьогодні вранці на маршрути міста виїхало 550 автобусів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління транспорту та зв'язку міськради, станом на 09:00 год. ранку на міських автобусних маршрутах працює 550 автобусів. Втім випуск машин на лінію продовжується.

"Не всі перевізники забезпечили стовідсоткову наявність машин на маршрутах, як це необхідно. Станом на ранок не виїхало 39 автобусів на маршрути АТП 14630, 12 автобусів на маршрути «Міра і К», орієнтовно 20 машин – АТП №1. Усі автобуси виїхали на маршрути, які обслуговує «Успіх БМ». Перевізник «Фіакр» подав інформацію про 69 автобусів, які не виїхали на маршрути, але згодом уточнили дані – 18 автобусів. Але перевізники запевнили, що випуск продовжується", – розповів начальник управління транспорту та зв’язку міськради Віктор Щир.

Зазначимо, згідно з паспортами, у Львові загалом курсує 646 машин громадського автотранспорту.

Нагадаємо, вчора через нерозчищеність доріг від снігу у Львові стався транспортний колапс

Міська рада повідомляла, що лише на чотири міські маршрути не вийшов жоден автобус, а проблемними є 9 маршрутів. Натомість львівські активісти підрахували, що на дороги Львова не вийшла половина маршруток.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.