Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Ляшко

vk.com

Вівторок, 15 листопада 2016, 16:39

Ляшко заявив, що Шухевичем керує рука Москви

Олег Ляшко

Олег Ляшко заявив про участь Юрія Шухевича у політичній провокації.

Сьогодні під час пленарного засідання Верховної Ради спікер Андрій Парубій надав слово народному депутату Радикальної партії України Юрію Шухевичу, хоча оголосив це виступом представника ВО "Батьківщина".

Коли його привели до трибуни, підбіг Олег Ляшко і почав обурюватися, чому Шухевича оголосили від "Батьківщини" і закликав його "не розколювати фракцію". Також Олег Ляшко додав, що Юрія Шухевича можуть вбити, закликав його без уникати перебування в публічних місцях.

У відповідь Шухевич повторював, що виступатиме не від "Батьківщини" і наполягав, що хоче виступити.

Після цього Шухевич ще деякий час залишався на трибуні і наполягав на виступі, однак Андрій Парубій заявив, що дві фракції – у тому числі Радикальної партії – наполягають на перерві і оголосив її. Олег Ляшко і Андрій Лозовий відвели Шухевича від трибуни. 

Згодом в кулуарах Олег Ляшко заявив що Юрія Шухевиа хочуть використати для "реалізації московських планів".

Зазначимо, що український політичний діяч та політв'язень Юрій-Богдан Шухевич включений став народним депутатом у 2014 pоці по списку Радикальної партії Олега Ляшка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.