Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай на Сихів

ЛМР

Середа, 16 листопада 2016, 11:18

Від завтра курсуватиме трамвай на Сихів

трамвай на Сихів

Скористатись електротранспортом можна буде з 13:30 год.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Вже завтра починає курсувати трамвай №8, яким мешканці Сихова зможуть доїхати до центру міста.

Як зазначають активісти ГО "За якісний транспорт", відкриття трамвайної лінії на Сихів відбудеться о 12:30 год. на розворотному кільці біля кінотеатру ім. Довженка.

Після завершення офіційної церемонії, приблизно о 13:30 год., трамваї розпочнуть свій рух.

Спочатку маршрут пролягатиме від площі Соборної до кінотеатру ім. Довженка, а до кінця року трамваї курсуватимуть вже до кінцевої зупинки на вул. Вернадського.

За інформацією управління транспорту та зв'язку міськради, інтервал руху маршруту №8 "пл. Соборна – к-тр. ім. О. Довженка" складатиме 5-6 хв. На маршруті курсуватиме 10 трамваїв.

З п’ятниці, 18 листопада, перше відправлення відбудеться з пл. Соборної о 6:10 год., останнє – о 23:27. Перше відправлення з к-ру. ім. Довженка о 6:32 год., останнє – о 23:48.

За розрахунками Львівелектротрансу, із Сихова до центру міста трамваєм можна буде дістатись за 25-30 хвилин.

Зазначимо, проект "Трамвай на Сихів" реалізовують за кредитні кошти від ЄБРР у розмірі 12 млн. євро, гранту німецького уряду у 5 млн. євро, технічної допомоги ЄС у розмірі 1,5 млн. євро та за кошти з міського бюджету – 8,850 млн євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.