Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ярослав Дубневич

Середа, 16 листопада 2016, 16:51

Фірми Дубневичів протягом 2015-2016 рp. натендерили більше мільярда гривень

Ярослав Дубневич

Варіанти підрахували кількість коштів, що надійшли підприємствам, наближеним до нардепів Ярослава та Богдана Дубневичів, інформація про які оприлюднена в ЗМІ.

Підприємства, наближені до народних депутатів Богана і Ярослава Дубневичів, у 2015 та 2016 роках отримали з державного та місцевих бюджетів 1 мільярд 158 мільйонів гривень.

Так, Наші гроші.Львів підрахували обсяг коштів, освоєних на будівництво (ремонт) нерухомості та доріг у виборчих округах Ярослава та Богдана Дубневичів підприємствами "Технобуд", "ТІР" та "Енергія-Монтажсервіс". 

Фірми, напряму пов’язані з народними депутатами Ярославом та Богданом Дубневичами, отримали замовлень на будівництво у своїх виборчих округах на понад 600 мільйонів гривень – що складає майже третину від загальної суми будівельних тендерів на Львівщині. Ще 385 млн грн отримає підконтрольна їм
фірма за ремонти місцевих доріг, що також в їх округах. В сумі 985 мільйонів гривень.

З цих коштів 627,3 млн грн розділили між собою лише три підприємства напряму пов’язані з народними депутатами Дубневичами.

Народний депутат Сергій Лещенко у свому блозі оприлюднив обсяги закупівель "Укрзалізницею" окремих матеріалів проданих ТОВ "Експозиція", яку також пов'язують з братами Дубневичами. У 2015 році вона здійснила поставок для "Укрзалізниці" на 173 мільйони гривень

Нагадаємо, на виборах у 2014 році Ярослав Дубневич переміг у сто двадцятому одномандатному окрузі та став народним депутатом. Тоді ж Богдан Дубневич переміг в сто вісімнадцятому одномандатному окрузі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.