Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Варшавська-Соснова

Вголос

Четвер, 17 листопада 2016, 10:57

Прокуратура подала касацію щодо справи про забудову на Варшавській-Сосновій

Варшавська-Соснова

Прокуратура наполягає, що передача земельної ділянки під будівництво на розі вулиць Варшавської-Соснової у м. Львові – незаконна 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області до Вищого господарського суду України скеровано касаційну скаргу на постанову Львівського апеляційного господарського суду у справі незаконної забудови земельної ділянки на розі вулиць Варшавської-Соснової у м. Львові.

Підставою для цього стало те, що Львівський апеляційний господарський суд скасував рішення суду першої інстанції, повністю відмовив у позові прокуратури, тим самим задовольнивши апеляційну скаргу львівського обласного кооперативного міжгосподарського об’єднання по агропромисловому будівництву "Львівагропромбуд", що є забудовником вищевказаної земельної ділянки.

Виносячи таку постанову Львівський апеляційний господарський суд не врахував обґрунтовані доводи прокурора та наявні у справі матеріали, що підтверджують незаконність надання вказаної земельної ділянки під скандальну забудову. З огляду на це, прокуратура Львівської області націлена принципово відстояти законність у цій справі та відновити порушені права мешканців прилеглих будинків, які потерпають від згаданої протиправної забудови.

Нагадаємо, що у червні цього року прокуратура пред’явила позов до Господарського суду про скасування ухвали Львівської міської ради щодо надання Львівському обласному кооперативному міжгосподарському об’єднанню по агропромисловому будівництву «Львівоблагропромбуд» земельної ділянки на розі вул. Варшавської-вул. Соснової. В серпні Господарський суд Львівської області прийняв рішення про скасування договорів оренди земельної ділянки на Варшавській-Сосновій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.