Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

vidomosti-ua.com

Середа, 8 серпня 2012, 10:58

Українці в якості компенсації за знеціненими вкладами Ощадбанку СРСР отримали понад 2 млрд. грн. - Олег Баляш

З першого червня 2012 року «Ощадбанк» приступив до видачі компенсацій українцям, вклади котрих знецінилися після розпаду Радянського Союзу. І якщо спершу політичні опоненти заявляли про неможливість проведення таких виплат, то сьогодні, коли свою тисячу гривень отримали більше двох мільйонів громадян, критичних відгуків щодо роботи цієї програми практично немає. Таку думку висловив банкір, депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів Олег Баляш, повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Важаю, що у ситуації із виплатою компенсацій вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР найважливішу роль відіграла правильна організація самого процесу, - зазначив Олег Баляш. – Адже поетапна реєстрація вкладників, а також злагоджена робота працівників «Ощадбанку» дали можливість уникнути великих скупчень людей у відділеннях банків, а відтак і позбавило певного негативу під час отримання коштів».

За словами депутата-регіонала, завдяки продуманій урядовій політиці у цій сфері люди вже отримали понад 2 мільярди гривень в якості компенсацій. І це при тому, що з моменту старту кампанії пройшло всього два місяці.

Олег Баляш наголосив, що у вересні 2012 року, коли «Ощадбанк» планує відновити реєстрацію в інформаційно-аналітичній системі «Реєстр вкладників заощаджень громадян», кількість тих, хто захоче отримати свої знецінені вклади, різко зросте. Адже українці бачать, що програма з виплат компенсацій діє, а отже зусилля будуть потрачені не дарма. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.