Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Голець

Прес-служба СБУ

Четвер, 17 листопада 2016, 13:53

Спійманий на хабарі Голець регулярно отримував "відкати", – СБУ

Юрій Голець

Начальник управління житлового господарства Львівської міськради Юрій Голець регулярно отримував "відкати" за укладання угод на блогоустрій міста.

Про це повідомила прес-служба СБУ у Львівській області.

Сьогодні вранці оперативники СБУ затримали чиновника у центрі Львова під час отримання чергової частини хабара у розмірі 80 тис. грн.

Як встановили правоохороці, Юрій Голець регулярно отримував "відкат" від комерційної структури за сприяння в укладанні договорів на роботи з капітального ремонту будинків та благоустрою міста. 

За вже укладені угоди на майже 2 млн грн посадовець вимагав 5-8 % від суми, залежно від різновиду робіт. 

Більше того, правоохоронці знайшли задокументовану домовленість Гольця із бізнесменами, згідно з якою начальник управління мав посприяти підписанню нових договорів на 8 млн грн.

На даний момент відбуваються обшуки у приміщенні Львівської міської ради.

Нагадаємо, наприкінці жовтня прокуратура Львівської області оголосила Юрію Гольцю про підозру щодо незаконного поводження з відходами на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Втім, як зазначав на початку листопада прокурор Львівщини Юрій Квятківський, Гольця так і не відсторонили від роботи.

"Вказана особа неналежно віднеслась до виконання своїх обов'язків, що призвело до надзвичайної події, яка сталась у травні. Ухвалою слідчої судді від 1 листопада до підозрюваного з врахуванням середньої тяжкості злочину застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання", – уточнив Юрій Квятківський. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.