Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сміттєвоз

Четвер, 17 листопада 2016, 18:00

Юрій Голець пропонував порішати за вивіз львівського сміття

Сміттєвоз

Чиновник Львівської міської ради пропонував хабарі за сприяння у вивозі сміття.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив перший заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов.

За його словами, начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець обіцяв суб'єкту підприємницької діяльності посприяти в укладенні договорів про вивезення сміття за грошову винагороду.

Сприяння коштувало близько 5% від суми укладеного договору.

Як додав заступник начальника Управління-начальник спецпідрозділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ у Львівській області, Святослав Стець, незважаючи на те, що Юрію Гольцю було оголошено про підозру, він продовжував протиправну діяльність.

Сьогодні чиновника затримали після отримання хабаря і спостережень, за результатами яких виявили неодноразові факти корупційних дій Гольця.

Нагадаємо, наприкінці жовтня прокуратура Львівської області оголосила Юрію Гольцю про підозру щодо незаконного поводження з відходами на Грибовицькому сміттєзвалищі. Як зазначав на початку листопада прокурор Львівщини Юрій Квятківський, тоді Гольця не відсторонили від роботи.

Наприкінці жовтня Варіанти створили карту львівського сміття та підрахували найвіддаленіше від Львова місто України, у яке його вивозили. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.