Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 22 листопада 2016, 11:52

Самопоміч зазнала булінгу в Львівській обласній раді

Львівська облрада

Більшість фракцій обласної ради підписали звернення до голови облради, у якому йдеться про поширення об'єднанням "Самопоміч" друкованої продукції з інформацією про конкурс мікропроектів.

Решта фракцій визнали таку поведінку некоректною.

Про це повідомив кореспондент Варіантів із пленарного засідання облради.

У тексті звернення зазначено:

"Зокрема, йдеться про Програму конкурсу мікропроектів, яка була успішно запроваджена у минулому році спільними зусиллями усього депутатського конкурсу та апарату Львівської обласної ради. Днями у районах області почалося масове розповсюдження друкованої продукції під логотипом "Самопомочі" з інформацією про Програму мікропроектів. З неї складається помилкове враження про одноосібне авторство вищезазначеної програми за представниками партії "Самопоміч".

Також у зверненні дано оцінку діям політичної сили:

"Вважаємо такі дії некоректними та неприпустимими. Таке одноосібно перетягування позитивних досягнень Львівської обласної ради свідчить про продовження використання тактики, яка і раніше використовувалась партією, що полягає у нахабному присвоєнню позитивів, в той час коли на тих ділянках роботи, за які несуть безпосередню відповідальність представники партії "Самопоміч", маємо численні прорахунки та недопрацювання".

У відповідь на це перша заступниця голови облради Парасковія Дворянин прокоментувала:

"Фракція "Самопоміч" вважала за потрібне роздати своїм виборцям цю інформацію про конкурс мікропроектів. Іншим фракціям ніхто не забороняв вчинити так само. Чому фотографії мене та Івана Собка? Тому що я – співзасновник цього проекту, а Іван Собко проводить тренінги по мікропроектах".

Зазначимо, що Парасковія Дворянин є співголовою конкурсної ради мікропроектів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.