Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Крадіжка

rakhivnews.in.ua

Середа, 23 листопада 2016, 10:39

Підліткам, що обікрали помешкання загиблого АТОвця, світить 6 років

Крадіжка

На Львівщині судитимуть двох неповнолітніх, які обікрали будинок загиблого учасника АТО під час його похорону.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно двох неповнолітніх, які вчинили крадіжку за попередньою змовою групою осіб, поєднану з проникненням в житло.

Нагадаємо, що наприкінці липня в Золочеві троє неповнолітніх зловмисників проникли до будинку загиблого учасника АТО, відомого адвоката 58-річного Швеця О.О. під час його похорону, звідки викрали майна на суму близько 60 тисяч гривень.

Завдяки ефективній координації роботи прокуратури та органів поліції двоє з них (14 і 15 років) були затримані по "гарячих" слідах. Третьому неповнолітньому, який раніше вже був судимий за корисливий злочин, вдалось втекти, однак він встановлений і оголошений в розшук.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів їх причетності до вказаної крадіжки.

Зважаючи на цинічний вчинок вказаних неповнолітніх, а також те, що даний злочин набув широкого розголосу в суспільстві за клопотанням прокуратури області їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За скоєне обвинуваченим загрожує до 6 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.