Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Жовківський район

Середа, 23 листопада 2016, 12:22

На Жовківщині депутати двох сільрад давали землі самі собі

Жовківський район

Cуд постановив витребувати із власності двох депутатів, протиправно надані їм земельні ділянки.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівщини.

За наслідками розгляду двох позовів Червоноградської місцевої прокуратури до Туринківської та Артасівської сільських рад Жовківського району про скасування незаконних рішень про виділення двом особам земельних ділянок під будівництво, суд постановив повернути у комунальну власність 2 земельні ділянки, загальною площею 0,4500 га.

З’ясовано, що вказаними особами є депутати даних органів місцевого самоврядування, які напередодні постановами Жовківського районного суду притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних дій під час передачі землі їм у власність. Тобто, останні в порушення вимог чинного антикорупційного законодавства не повідомили колегіальний орган про наявність у них реального конфлікту інтересів при виконанні повноважень та проголосували під час сесії про передачу собі цих земельних ділянок.

Нагадаємо, що нещодавно, голову та п’ятьох депутатів Острівської сільської ради Сокальського району притягнуто до відповідальності за корупційні діяння  при виділенні собі або ж близьким особам земельних ділянок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.