Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Контрабанда бурштину

Середа, 23 листопада 2016, 13:00

На Львівщині контрабандист хотів перевезти бурштин у Польщу

Контрабанда бурштину

Працівники Львівської митниці ДФС запобігли спробі незаконного переміщення через митний кордон України бурштину.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Сьогодні, у пункті пропуску для автомобільного сполучення "Рава-Руська–Гребенне" працівники митного посту спільно з прикордонниками знайшли приховані майже 6 кг необробленого каміння жовто-коричневого кольору різного розміру. Коштовне каміння намагався вивезти до Польщі громадянин України, мешканець Львівщини, 1984 року народження. Товар приховав у сидінні водія та конструкції автомобіля "Peugeot Boxer". Під час усного опитування про наявність необробленого каміння не заявляв.

Так, своїми діями громадянин порушив порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, а саме переміщував товар з приховуванням від митного контролю. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачене ч.1 ст.483 Митного кодексу України. Товар вилучено, його вартість встановлять експерти.

Загалом, з початку року працівники Львівської митниці вилучили майже 160 кг буршину загальною вартість понад 2,96 млн.гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.