Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

Четвер, 24 листопада 2016, 16:54

На Сихові завершують облаштовувати громадський простір

Сихів

Завершити всі роботи на вулиці Морозній планують до 10 грудня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіла голова Сихівської райдержадміністрації Ірина Маруняк, громадський простір на вул. Морозній має охопити територію біля двох шкіл, площа якої 2 416 кв м.

Облаштовувати громадський простір тут почали в липні. За цей час встигли замостити різнокольоровою плиткою тротуари, встановити 6 нових лавок, спорудити 3 додаткові пішохідні доріжки та насадити 11 нових дерев.

На виконання усіх робіт витратили більше 1,3 млн грн коштів із бюджету міста, дерева ж профінансував один із мешканців Сихова.

Окрім цього, 250 тис. грн виділили на облаштування гранітних плит пам'ятного знаку для вшанування жертв Чорнобильської катастрофи. Ще орієнтовно 224 тис. грн планують витратити на встановлення 18 нових світильників.

"Цей громадський простір особливий – він безбар'єрний. Тут люди можуть відпочивати, їздити на велосипедах, вільно пересуватися візками. Також ми встановили лавочки та смітники, облаштували доріжки біля будинків", – додала Ірина Маруняк.

Зазначимо, на облаштування чотирьох громадських просторів у Сихівському районі цьогоріч в бюджеті передбачили майже 4,2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.