Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Герт Антсу і Олена Зеркель

mfa.gov.ua

Четвер, 24 листопада 2016, 17:50

Львівщина прорубає вікно в Європу через Естонію

Герт Антсу і Олена Зеркель

Львівщина нарощуватиме співпрацю з Естонією у економічній, аграрній та туристичній галузях.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Про це йшлося сьогодні на зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки та керуючого справами Львівської обласної ради Валентина Харлова із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Естонія в Україні Гертом Антсу.

Герт Антсу розповів про активну промоцію нашого регіону в Естонії та зустріч із представниками бізнесу на Львівщині.

"Ваш регіон є унікальний і я часто розповідаю про його позитивний інвестиційний клімат естонським бізнесменам. Хочу аби унаслідок співпраці українські товари через естонські ринки потрапляли й на інші ринки Європи, - зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Естонія в Україні.

Олег Синютка подякував за промоцію Львівщини та наголосив на важливості продовження співпраці між країнами, зокрема й у галузі економіки.

"Спостерігаємо цьогоріч збільшення товарооброту між нашими країнами. Сподіваємось, за посередництва естонських ринків матимемо змогу представляти нашу продукцію і на інших європейських ринках. Важливим чинником для нас зокрема, є поширення інформації про наші товари, - розповів голова ОДА.

Очільник Львівщини розповів і про туристичний потенціал області та нові можливості транспортного сполучення на території регіону.  Йшлося на зустрічі і про покращення авіасполучення між країнами. Зокрема, можливість запуску авіарейсу Львів-Вільнюс-Таллінн. 

Окрім того, сторони обговорили можливості обміну досвідом у аграрній сфері, перш за все у галузі тваринництва, а також говорили про організацію промо-туру на Львівщину для естонських бізнес-представників і представників ЗМІ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.