Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

П'ятниця, 25 листопада 2016, 12:51

У Львові судитимуть хабарника, що хотів підкупити чиновника облради

Львівська облрада

Чоловік пропонував 50 000 гривень за звернення до Порошенка, Гройсмана та Парубія щодо надання Львівщині спеціального економічного статусу.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівщини завершила досудове розслідування стосовно особи, яку затримали у вересні за пропозицію хабара чиновнику Львівської обласної ради.

Підозрюваний обіцяв надати посадовцю 50 000 гривень за винесення на розгляд сесії Львівської обласної ради рішення про прийняття радою низки звернень до Президента України, Прем’єр-міністра України, голови Верховної ради України.

Зокрема, це мали бути звернення щодо необхідності надання Львівщині спеціального економічного статусу, передачі повноважень встановлення тарифів на комунальні послуги місцевим органам самоврядування.

Наразі обвинувальний акт скерували до Галицького районного суду для розгляду.

На хабарника чекає покарання у виді позбавлення волі терміном від 4 до 8 років із конфіскацією майна або без такої та із спеціальною конфіскацією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.