Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

ae-lib.org.ua

Середа, 8 серпня 2012, 15:34

Стецьків бачить себе ядром майбутньої української коаліції в парламенті

Народний депутат, член фракції "Наша Україна" Тарас Стецькив вважає, що не підтримані опозицією та викинуті нею зі списків політики підуть на вибори як самовисуванці і, у разі проходження в парламент, саме вони складуть ядро майбутньої української коаліції.

"Декілька десятків людей, яких Об'єднана опозиція не взяла в списки, підуть як незалежні кандидати, переможуть і складуть українське ядро майбутньої коаліції у Верховній Раді", – заявив він сьогодні на прес-конференції у Львові.

Стецьків вважає дивним, що Василя Шкляра немає серед інших в списках Об'днаної опозиції.  Він впевнений, що Василь Шкляр був би правильним вибором опозиції. Депутат додав: "Мені дуже дивно чому Об’єднана опозиція не взяла Шкляра в першу п'ятірку або десятку".

Нагадаємо, Об’єднана опозиція не включила кандидатуру Тараса Стецьків у свій список та не підтримала його кандидатуру у мажоритарному окрузі. Сьогодні Тарас Стецьків заявив про те. що йде на вибори самовисуванцем. ЦВК 7 серпня зареєструвала Тараса Стецьківа кандидатом в народні депутати по 117-му виборчому округу міста Львова.

4 серпня 19-ий з’їзд політичної партії Українська платформа «Собор», затвердив відомого письменника Василя Шкляра кандидатом у народні депутати в одномандатному (мажоритарному) виборчому окрузі №123 (Перемишляни).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.