Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вирубка лісу

Вівторок, 29 листопада 2016, 11:20

Синютку просять проконтролювати рубки у Сколівському військовому лісництві

вирубка лісу

У Сколівському військовому лісництві затвердили рубки близько 5 тис кубометрів лісу.

Про це сьогодні під час сесії Львівської облради заявив голова постійної комісії з питань екології Андрій Білоус, передає кореспондент Варіантів.

За його словами, нещодавно у Сколівському військовому лісницві затвердили нові вирубки.

"Їх прийняли за старими правилами, тож дуже просимо Олега Синютку проконтролювати, як відбуватиметься там рубки, адже ми всі пам'ятаємо, як минулого разу нам в обласну раду принесли труну з ялинкою. Активісти занепоєні вирубками, давайте не допустимо, щоб у Сколівському військовому лісництві вирубали забагато дерев", – наголосив Андрій Білоус.

Як додав депутат облради Богдан Гагалюк, у Сколівському військовому лісницві затвердили промислові рубки обсягом близько 5000 кубометрів.

"Я спілкувався щойно зі сколівськими депутатами, вони підтвердили цю інформацію, і наголосили, що дуже занепокоєні цими рубками", – зазначив депутат.

Нагадаємо, 22 листопада активісти, занепокоєні станом лісів та незаконними вирубками, висунули ряд вимог до керівництва Львівщини та принесли на засідання облради труну, в якій була ялинка.

Ще раніше екологи наголошували на потребі реформування державних органів, що регулюють вирубку лісів. 

Влітку цього активісти громадських організацій Львівщини вимагали звільнити Анатолія Дейнеку з посади начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.