Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

obozrevatel.ua

Середа, 8 серпня 2012, 16:14

Стецьків не створювати перешкод іншим кандидатам

Народний депутат Тарас Стецьків готовий зняти свою кандидатуру на користь іншого опозиційного кандидата, якщо результати соціологічних опитувань у 117 Франківському в.о. покажуть у нього нижчий відсоток підтримки виборців, ніж у інших. 

 

«Кожен кандидат має до кінця вересня  провести достатню кількість зустрічей з громадою, щоб люди могли оцінити хто з кандидатів має більше шансів, а після того ми можемо всі вибрати незалежне соціологічне опитування. Якщо  в результаті опитування котрийсь з кандидатів набирає набагато більше голосів, ніж інший, то інші мали б знятися на  його користь. Якщо я буду програвати комусь з опозиційних кандидатів, то не буду створювати йому перешкод»,  - повідомив Стецьків на прес-конференції сьогодні.

Якщо ж відсоток Тараса Стецьківа буде вищим, то він вважає зняття своєї кандидатури зрадою інтересів виборців.

Депутат додав: «Фронт Змін використовує замовних соціологічних опитувачів компанії «Рейтинг», яка дає І.Васюнику 24, а мені 9%. Ми замовили своє в Соціологічній Асоціації Львівщини і за результатами мій рейтинг є більшим ніж 20%, інших – не більше 5%».

Нагадаємо, нардеп Стецьків балотуватиметься в народні депутати у 117 Франківському в.о. як самовисуванець. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.