Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

vkurse.ua

Середа, 8 серпня 2012, 16:16

Антимонопольний комітет оштрафував Львівводоканал за зловживання монопольним становищем

Львівське обласне відділення Комітету оштрафувало ЛМКП «Львівводоканал» на 70 тис. грн. за зловживання монопольним становищем на ринку послуг з централізованого водопостачання.

 

Як повідомляє прес-служба Львівського облсного територіального відділення антимонопольного комітету Украхни до відділення надійшла заява КП «Городоцьке ВКГ»  щодо обмеження надання ЛМКП «Львівводоканал» послуг із водопостачання.

Львівське територіальне відділення АМКУ провело розслідування та встановило, що ЛМКП «Львівводоканал» вчинило порушення конкуренційного законодавства.

«Наше основне завдання – контроль за дотриманням вимог конкуренційного законодавства. Якщо Вас заганяють у кут монополісти, то ми будемо захищати і вас від неправомірних дій іншого монополіста. Але в даному випадку Ви вчинили порушення. Нагадую, монополістів ми контролюємо, від монополістів захищаємо», – зазначив з цього приводу Голова Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Андрій Басараба.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.