Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

vk.com

Середа, 8 серпня 2012, 17:04

Юрій Михальчишин не хоче визнавати свого діда-комуніста

Кандидат в народні депутати у 118 Личаківському в.о. від «Свободи» Юрій Михайльчишин у соціальній мережі ВКонтакті відкрив сторінку «Я голосую за Юрія Михальчишина», на якій розмістив інформацію про свою родину, однак забув при цьому вказати, що його дідусь по материній лінії працював у Львівському обласному комітеті компартії.  

«Українець. Член ВО “Свобода”. Народився 14 листопада 1982 року у Львові в сім’ї відомого шахіста, міжнародного гросмейстера Адріана Михальчишина. Батьківський рід – переселенці з Надсяння (брат діда – вояк Дивізії “Галичина”), мамина родина – з Черкащини (прадід партизанив у Холодному Яру)», – вказав Михальчишин.

Нагадаємо, Григорій Павлович Матвійко, дід Юрія Михальчишина по материній лінії, в радянські часи очолював Львівське обласне управління сільського господарства, а у 80-х рр. минулого століття був завідуючим сільськогосподарського відділу Львівського обкому КПРС.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.