Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

Прес-реліз,   П'ятниця, 2 грудня 2016, 17:09

Львів'яни обрали найзручніший район міста

Сихів

Серед усіх районів Львова за зручністю та наявністю безлічі місць для дозвілля преміг Сихівський район.

Про це повідомляють аналітики OLX.

За даними спеціального дослідження, яке провели аналітики сервісу оголошень OLX, у Львові, на думку мешканців, найзручнішим районом є Сихівський.

Зазначимо, львів'яни заповнювали анкету, де ставили бали районам міста за шкалою від 1 до 7. Усього було десять критеріїв, три з яких стосувалися поняття комфорту: близькість магазинів, достатність місць для відпочинку й занять спортом, а також наявність всього необхідного для дітей – майданчиків, дитячих садочків і поліклінік. У результаті опитування було заповнено понад 33 тисячі анкет.

Відтак, найкращий показник за близькістю торговельних закладів отримав Сихівський район, а на останньому місці опинився Личаківський район.

Доступність місць для дозвілля і занять фізкультурою виявилася найкращою у Галицькому районі, який отримав 4,9 з 7 балів. Лише на одну десяту бала йому поступився Сихів. Найгірший результат в аспекті спорту й розваг отримав Шевченківський район.

Інфраструктура для дітей, на думку львів’ян, найбільше розвинута у Сихівському районі (5,5 з 7 балів). Останнє місце виявилося у Личаківського району.

 

Нагадаємо, у нещодавному опитуванні щодо визначення найпривітнішого району Львова, Сихів також опинився на першому місці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.