Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Вівторок, 6 грудня 2016, 16:16

В Україні змінили розмір зарплати строковиків та контрактників

учасники АТО

Верховна Рада скасувала норму про прирівнювання зарплат строковиків до зарплати контрактників в особливий період.

Сьгоодні на сесії Верховна Рада прийняла законопроект "Про внесення змін до п.3 постанови Верховної Ради "Про додаткові заходи із зміцнення обороноздатності й безпеки держави". Це рішення підтримали 235 народних депутатів.

Відтак, депутати скасували норму закону, згідно з якою розмір грошового забезпечення військовослужбовців строкової служби на особливий період відповідав рівню відповідної категорії військовослужбовців контрактної служби.

Міністерство оборони розробило постанову про визначення розміру грошового забезпечення на рівні військовослужбовців контрактної служби тільки військовослужбовцям строкової військової служби, які беруть участь в АТО, адже наразі, згідно з законом, неможло залучати строковиків до участі у АТО.

Саме тому вилучили норму, що встановлювала на особливий період розмір грошового забезпечення військовослужбовців строкової служби на рівні відповідної категорії військовослужбовців контрактної служби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.