Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучений товар

dpsu.gov.ua

Четвер, 8 грудня 2016, 13:10

У Рава-Руській вилучили контрабанду більше тисячі пачок цигарок

вилучений товар

Цигарки намагалися перевезти водій легковика та рейсового автобуса.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Відтак, вчора, 7 грудня, прикордонники Львівського загону зупинили в пункті пропуску «Рава-Руська» авто «Ауді» польської реєстрації під керуванням українця.

У результаті спільної перевірки в паливному баку легковика були  виявлені приховані від прикордонного та митного контролю 230 пачок цигарок. Виявлені тютюнові вироби та автомобіль в українця вилучили.

Ще 1000 пачок прихованих цигарок прикордонники виявили в цьому ж пункті пропуску. У рейсовому автобусі української реєстрації, який прямував до Польщі, правоохоронці виявили в спеціально переобладнаному паливному баку приховані цигарки. Тютюн вилучено.

А в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» при спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів затримали українця, водія легковика «Фіат». При проходженні прикордонно-митного контролю під передніми сидіннями автомобіля були виявлені 300 пачок тютюнових виробів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.