Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

П'ятниця, 9 грудня 2016, 11:32

У Кохавинську паперову фабрику вклали три мільйони євро

На Кохавинській паперовій фабриці запрацювала нова виробнича лінія.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, вчора на Кохавинській паперовій фабриці, що у смт. Гніздичів Жидачівського району, запрацювала сучасна виробнича лінія.

Було придбано нове обладнання, в яке інвестовано три мільйони євро. Фабрика виготовляла близько 2,5 тис тонн паперу у місяць, відтепер вона виготовлятиме – понад 3,5 тис тонн продукції.

"Обсяг експорту на підприємстві становить близько 40%, а прибутки фабрики лише цього року склали 70 мільйонів гривень. Це доходи у бюджети усіх рівнів, які згодом використають для розвитку інфраструктури району та області", – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Загалом на підприємстві працює 300 осіб. Середньомісячна заробітна плата тут – 6000 грн.

Зазначимо, за 2015 рік фабрика сплатила 25,7 млн грн податків, за 11 місяців 2016 року – 53,1 млн грн. Основними споживачами продукції є ТзОВ ВМ Plus (Чехія), ROM-EST EURO (Румунія), "ТД "Кохавинка", (Київ), ФОП Вайнагій (смт. Гніздичів), СП ТОВ "Київ-Захід" (Червоноград), ФОП Колінко (Трускавець), ТзОВ "Нова Сервіс" (Пустомити), ТОВ ТДК (Тернопіль).

Ще частину продукції експортують у Білорусь, Молдову, а також Угорщину та Нідерланди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.