Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Понеділок, 19 грудня 2016, 12:40

За порядком під час виборів на Львівщині стежили 160 поліцейських

поліція

18 грудня до правоохоронців надійшло 6 звернень від громадян щодо порушення виборчого законодавства.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 18 грудня, на території Пустомитівського, Старосамбірського, Мостиського та Кам'янка-Бузького районів області відбулись перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад, а також сільських, селищних та міських голів у об'єднаних територіальних громадах.

Відтак, 160 поліцейських забезпечували дотримання порядку на 74 виборчих дільницях та 6 територіальних дільницях, а також стежили за збереженням виборчої документації.

Окрім того, у кожному територіальному відділі та відділенні поліції, на території обслуговування якого проводились вибори, працювали по дві слідчо-оперативних групи та групи реагування патрульної поліції.

У день виборів до правоохоронців надійшло 6 звернень від громадян щодо порушення виборчого законодавства. За кожним зверненням проводиться перевірка, вирішується питання кваліфікації правопорушень відповідно до законодавства України.

Втім, порушень публічного порядку на виборчих дільницях не було.

Нагадаємо, головою Давидівської об'єднаної громади став чинний голова Пасік-Зубрицьких Володимир Керницький, Жовтанецької об'єднаної громади – самовисуванець та дiючий сiльський голова с. Велике Колодно 
Ярослав Деркач.

А на виборах у Старосамбірському районі перемогла "Батьківщина".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.