Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

децентралізація

Понеділок, 19 грудня 2016, 12:56

На Львівщині відбулися вибори в об'єднані громади. Результати

децентралізація

Вибори проходили у шести об'єднаних громадах, що у чотирьох районах області.

Про це повідомляє Справжня Варта.

Відтак, вчора у шести об`єднаних територіальних громади Львівщини відбулись перші вибори. 

Зокрема, у Жовтанцях переміг Ярослав Деркач (голова Великоколоденськоі сільської ради), самовисуванець; головою Мостиської громади став Сергій Сторожук (голова Мостиськ), а у Судовій Вишні – Олег Станкевич (голова Судової Вишні), у Давидівській громаді перемогу отримав Володимир Керницький (голова Пасік-Зубрицьких), самовисуванець.

Степан Параска (голова Шегинь), самовисуванець, переміг на виборах до Шегинівської об'єднаної громади, а головою Нижанковичів обрали Володимира Смолінського (голова Нижанковичів), представника партії "Батьківищна".

Нагадаємо, 18 грудня на Львівщині відбулися місцеві вибори у шести об'єднаних територіальних громадах.

Вибори проходили у Жовтанецькій сільській громаді Кам’янка-Бузького району, Давидівській сільській громаді Пустомитівському району, Нижанковицькій селищній громаді Старосамбірського району, а також Мостиській і Судовишнянській міських і Шегинівській сільській громадах Мостиського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.