Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

mvs.gov.ua

Четвер, 9 серпня 2012, 15:17

21-річний львів’янин затриманий за розбійний напад на викладача університету

Працівники міліції затримали 21-річного мешканця Львова, який разом зі спільником скоїв розбійний напад на викладача Львівського національного університету ім. І. Франка.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

«4 серпня о 4.30 годині у Залізничний райвідділ міліції звернувся 34-річний мешканець Миколаївського району, викладач Львівського національного університету імені І.Франка. Чоловік повідомив, що близько 5.00 години двоє невідомих чоловіків побили його та відібрали особисті речі», – зазначено у повідомленні.

Оперативники з’ясували, що того дня викладача вишу у Львові на вул.Городоцькій перестрів невідомий чоловік. Спершу невідомий відібрав у потерпілого мобільний телефон та відбіг в сторону. Однак, вже за кілька хвилин нападник підійшов разом зі спільником і, нанісши удар, відібрав у викладача сумку. Далі обоє зловмисників відійшли від потерпілого і за якусь мить знову повернулися та почали наносити удари руками і ногами.

За розбійний напад міліціонери затримали 21-річного мешканця Львова, який раніше мав судимість за грабіж та відбував покарання умовно.

Особа другого нападника також вже встановлена, але наразі правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи з метою його затримання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.