Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісове господарство

Середа, 21 грудня 2016, 12:39

У бюджеті Львівщини-2017 передбачено більше двох мільйонів на відновлення лісів

лісове господарство

2,5 млн грн з обласного бюджету на 2017 рік передбачено на заходи з лісовідновлення.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора профільна комісія Львівської облради схвалила проект обласного бюджету на 2017 рік та підтримала пропозицію голови комісії з питань екології, природних ресурсів облради Андрія Білоуса щодо виділення 2,5 млн грн для реалізації програми "Розвитку лісового господарства у Львівській області на 2017-21 рр". Тут йдеться про заходи з лісовідновлення.

Програма "Питна вода" отримала додаткове фінансування у 3 млн грн. Окрім цього, було підтримано пропозицію постійної медичної комісії збільшити видатки на охорону здоров’я на 7 млн грн.

Також підтримали депутати пропозицію надати бійцям АТО, які стали інвалідами І, ІІ, ІІІ групи, допомоги у 50 тис грн, 10 тис грн та 8 тис грн для лікування та реабілітації на загальну суму 2,2 млн грн.

Ще 4 млн грн скерують для матеріально-технічного забезпечення, інтернетизацію та облаштування внутрішніх вбиралень у школах населених пунктів Львівщини.

Як зазначив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків, на 2017 рік доходи обласного бюджету визначено у майже 11,9 млрд грн, у тому числі доходи загального фонду бюджету – близько 11, 4 млрд грн, доходи  спеціального фонду бюджету – 0,5 млрд грн.

А видатки загального фонду бюджету становитимуть 11,3 млрд грн, видатки спеціального фонду бюджету – 0,6 млрд грн.

За його словами, пропонується на 2017 рік затвердити резервний фонд обласного бюджету у 30 000 тис грн.

Також передбачається в складі видатків обласного бюджету кошти на реалізацію регіональних програм у 721 036,5 тис грн. Всього в  області планують реалізовувати більше 40 програм.

Нагадаємо, 22 грудня депутати планують затвердити обласний бюджет на 2017 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.