Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

ltdaily.info

Четвер, 9 серпня 2012, 17:02

На Львівщині будуть реалізовані 16 мікропроектів у сфері енергоощадності (уточнено)

У Львівській області завдяки співфінансуванню з обласного бюджету реалізують 16 мікропроектів у сфері енергоощадності.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради. Перелік мікропроектів затвердили сьогодні на спільному засіданні Конкурсної ради з питань розподілу коштів субвенції обласного бюджету, спрямованих на здійснення заходів з енергоощадності та Конкурсної ради з реалізації „Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011 - 2012 роки" у 2012 році.

Експерти відібрали 16 проектів на суму 700 тис.грн. Вони передбачають ремонт Народних домів у селах Львівщини, реконструкцію будівель дошкільних навчальних закладів із застосуванням енергоефективних технологій, упровадження енергоощадних заходів у загальноосвітніх закладах. Всього в конкурсі розглядались 63 мікропроекти.

Сокальський, Бродівський та Жовківський були найактивнішими серед районів. Деякі райони не подали жодного проекту. Наприклад, Городоцький.

На спільному засіданні також затвердили кінцевий перелік мікропроектів, які будуть реалізовуватися у 2012 році відповідно до „Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011 - 2015 роки".

Прес-служба Львівської облради надіслала уточнення цієї інформації: 

" В інформації від 9 серпня 2012 року під заголовком „За співфінансування з обласного бюджету на Львівщині буде реалізовано 16 мікропроектів у сфері енергоощадності" допущено помилку.

У заголовку 16 мікропроектів слід замінити на 41 мікропроект.

Речення «Із 63 мікропроектів, поданих на конкурс, незалежні експерти відібрали 16 проектів на суму 700 тис.грн." слід замінити на таке: „Із 63 мікропроектів, поданих на конкурс, незалежні експерти відібрали 41 проект на суму 1 млн 700 тис.грн."

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.