Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ліки

infoherbs.com.ua

Вівторок, 27 грудня 2016, 15:37

Львівська облрада виділила 40 мільйонів на програми з охорони здоров'я

ліки

З бюджету Львівщини передбачено 40,7 млн грн на боротьбу з раком та лікування дітей-інвалідів.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили Програму забезпечення дітей-інвалідів та дітей з важкими інтоксикаціями медичними препаратами, виробами медичного призначення та дезінтоксикаційною терапією на 2017-2020 рр. та Програму боротьби з онкологічними захворюваннями у Львівській області на 2017-2020 рр.

Необхідним лікуванням та медичними препаратами будуть забезпечуватися діти із хронічною нирковою недостатністю, муковісцидозом, фенілкетонурією, важкими ювенільними ревматоїдними артритами, гемофілією, онкологічними захворюваннями, а також слухопротезуванням. На реалізацію цієї програми передбачено 22,2 млн грн з бюджету області.

А ось на боротьбу з онкологічними захворюваннями депутати передбачили 18,5 млн грн з бюджету Львівщини. Метою цієї програми є запровадження превентивних заходів у боротьбі проти раку та покращення рівня діагностики і надання медичної допомоги хворим на злоякісні утворення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.