Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

П'ятниця, 10 серпня 2012, 11:18

У Львові відбувся мітинг на захист затриманих у Дрогобичі

У Львові, під стінами головного управління міліції, відбувся мітинг на захист чотирьох учасників акції які, за словами організаторів, були затримані без будь-якої причини у Дрогобичі.

Як заявляють учасники мітингу, четверо молодих людей були затримані без жодних на те підстав і з порушенням процедури затримання. За їх словами потерпілі були затримані на замовлення депутатів Дрогобицької міської ради Тараса Метика та Євгена Шильника, які дали наказ міліції зірвати акцію хоча її проведення було заплановане і попередньо зареєстроване у міськрадіі.

«Провокатори, котрі заважали мирному проведенню акції, знущалися над її учасниками нищили їхній інвентар та транспаранти. Міліція на дії провокаторів не звертала уваги та забрала безневинних хлопців. Жоден із затриманих закону не порушував. Із жертв роблять злочинців. Також нам не зрозуміло як у неробочий час за 30 хв. після затримання був проведений суд», – сказала одна із учасниць акції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.