Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

ideashomedesign.net

П'ятниця, 10 серпня 2012, 15:04

Панькевич не пустив журналістів подивитися на басейн, в якому купається Янукович

17 липня «Варіанти» звернулися до голови Львівської облради з інформаційним запитом щодо басейну, котрий, як дізналися журналісти із тендерних оголошень, є у власності облради.

У відповідь Львівська облрада повідомила:

«Басейн, на сервісне обслуговування якого було оголошено конкурс, знаходиться в адміністративному будинку № 12 на вул. Глінки, і є власністю Львівської обласної ради.

Сервісне обслуговування вищезгаданого басейну коштує 440,00 грн. в місяць. Окрім того, для обслуговування басейну протягом 2012 р. було придбано хімреагентів на загальну суму 1572,00 грн.

Адмінбудинок призначений для тимчасового проживання перших посадових осіб держави: Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України та керівника Апарату Президента під час їхнього перебування в області».

Після цього «Варіанти» звернулися до керівництва Львівської облради з проханням відвідати будинок на вул. Глинка, 12 і допомогти у фотозйомці басейну і самого будинку. 

На цей запит ми отримали наступну відповідь:

 «1. Відповідно до затвердженого Положення Ваше перебування та фотозйомка у адмінбудинку по вул. Глінки, 12 неможливе, у зв’язку з особливим статусом даного приміщення.

2. Усі ваші запитання прошу подати у письмовій формі, відповідь на які Ви отримаєте у терміни, відповідно до чинного законодавства».

Бог з ним -  з будинком і басейном. Але це був наш перший досвід інформаційних запитів до львівської влади, яка хизується своєю відкритістю і близькістю до громади.

Читаємо розміщене ж на сайті Львівської облради положення про публічну інформацію.

«Запити на інформацію можуть подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача».

Виходить, це для дурнів писано? І саме за таких дурнів облрада тримає журналістів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.