Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ялинки

П'ятниця, 13 січня 2017, 14:21

На Львівщині продали 8000 ялинок

ялинки

Впродовж цьогорічної ялинкової кампанії лісгоспи області продали 8,2 тисяч новорічних ялинок.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Анатолія Дейнеки, заготівля новорічних ялинок проводилась на площах рубок, пов’язаних з веденням лісового господарства, плантаціях, а також поблизу ліній електропередач, зв’язку, газопроводів.

"Реалізація новорічних ялинок в лісогосподарських підприємствах здійснювалась із спеціальними бірками або самоклеючими стрічками, які містять інформацію про походження новорічних ялинок. Для запобігання незаконних вирубок новорічних ялинок лісівники провели і ряд заходів", – зазначив Анатолій Дейнека.

Він додав, що у кожному районі області були створено мобільні бригади з перевірки законності заготівлі та продажу ялинок у лісах та населених пунктах. Під час рейдів до адміністративної відповідальності притягнули 89 лісопорушників, на яких накладено штрафи на понад 40 тис грн та вилучено понад 100 ялинок.

Нагадаємо, загалом лісогоспи Львівського ОУЛМГ заготували 14,5 тис новорічних ялинок, які продавали за ціною від 55 до 250 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.