Ірина Марушкіна,  12 серпня 2012

Мажоритарка Партії регіонів на Львівщині

"Варіанти" в рамках проекту "Вибори 2012. Львівщина" продовжують знайомити читаців з кандидатами в народні депутати, висунутими політичними партіями на Львівщині в одномандатних округах. Услі за УДАРом і Об'єднаною опозицію інформацію про своїх висуванців надала Партія регіонів. 

tuisov115, Сихівський, в.о.


Туісов Олександр Володимирович

народився 19 листопада 1981 року  у м. Львові.

Освіта вища:

з 1999 року по 2004 рік навчався у Львівському національному університеті «Львівська політехніка» на факультеті АТХП , спеціальність: автоматизоване управління технологічними процесами, кваліфікація: інженер з автоматизованих систем управління виробництвом. З 2011 року навчаюсь у Навчально – науковому інституті післядипломної освіти національного університету «Львівська політехніка» спеціальність: фінанси та кредит.

Трудова діяльність:  

З 2005 року по 2010 рік працював заступником директора  у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Фарматон» .

З 2010 року по сьогоднішній день займаюсь підприємницькою діяльністю у сфері консультування  з питань комерційної діяльності, дослідження кон’юнктури ринку та виявлення суспільної думки.

Громадська робота:

в 2010 році був довіреною особою кандидата в депутати районної ради,

в 2010 році - організатор проекту «Соціальна аптека»;

Член Партії регіонів.

Одружений.

Склад сім’ї:  дружина – Очеретна Оксана Михайлівна, лікар дитячий кардіоревматолог .

донька – Туісова Ольга Олександрівна.

Адреса місця проживання:  м. Львів

 

IMG 6188 1116, Залізничний, в.о.

Хруставчук Богдан Іванович

народився 28 січня 1985 року в  м. Львові.

Освіта вища:

З 2002 року по 2007 рік навчався в Інституті економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», спеціальність: менеджмент зовнішньоекономічної діяльності.

Трудова діяльність:

з 2003 року займаюсь підприємницькою діяльністю.

З 2008 року по сьогоднішній день – займаю посаду директора   Приватного підприємства «Лайн Груп Консалтинг».

Громадська робота:

з 2003 року приймає активну участь в популяризації національного бойового мистецтва «Бойовий Гопак»  у м. Львові;

з 2003 року по 2007 рік – голова Колегії та профбюро студентів і аспірантів інституту економіки і менеджменту НУ «Львівська політехніка»;

з 2007 року по 2009 рік – голова Правління молодіжної громадської організації «Студентське братство Львівщини»;

з 2009 року по сьогоднішній день - віце-президент Міжнародної федерації Бойового Гопака;

з 2011 року по сьогоднішній день – голова Львівської обласної  організації ВМГО «Молоді регіони», заступник голови Львівської обласної організації Партії регіонів, помічник Народного депутата України Петра Писарчука.

Член Партії регіонів.

Неодружений.

Адреса місця проживання:  м. Львів

baran117, Франківський, в.о.

Баран Олег Володимирович

народився 23 вересня 1976 року у м. Львів.

Освіта вища:

1999-2003 роки –  навчався у Львівському регіональному інституті державного управління Української Академії Державного управління при Президентові України за спеціальністю «Управління трудовими ресурсами». Отримав освіту бакалавра з управління трудовими ресурсами. У 2007 році закінчив Міжрегіональну Академію управління персоналом.  Здобув  повну вищу освіту за спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці» та кваліфікацію економіста, менеджера персоналу. У 2010 – отримав у Міжрегіональній Академії управлінням персоналом  ступінь магістра з економіки та управління трудовими ресурсами.

 Трудова діяльність:

підприємницьку діяльність розпочав у 1998 році. Разом зі своєю родиною заснував ТзОВ «Барком» - підприємство по виробництву м’ясної продукції. На сьогодні є співзасновником  та заступником директора ТзОВ "Барком” (ТМ «Родинна ковбаска»). На українському ринку  «Барком» - це  глибоко інтегроване підприємство, яке не просто виготовляє м’ясні товари, а й  має власні поля та ферми. А відтак займається розвитком агропромислового сектору та відродженням українського села. На «Баркомі» працює більше тисячі осіб. Більшість з яких – мешканці сіл Львівщини.   Підприємство фактично на 100% забезпечує процес виробництва власною сировиною. А отриманий  прибуток інвестує в агропромисловий комплекс України.

Громадська робота:

член депутатської комісії по розвитку села та АПК;

крім розвитку сільської галузі, долучаюся  також до популяризації  спорту на Львівщині. Зокрема, з 2009 року є президентом волейбольного клубу  «Барком», який цьогоріч вийшов у Вищу Волейбольну Лігу;

 займається суспільною та благодійницькою діяльністю. Для прикладу, допомагає багатодітним сім’ям, потребуючим родинам,  малозабезпеченим дітям та ветеранським організаціям. Мова йде про сприяння у проведенні концертів  зі збору коштів для дітей, хворих на ВІЛ-інфекції, акції по здачі донорської крові, організація спортивних турнірів,  різноформатна допомога інтернатам та сиротинцям. Долучення до соціальних проектів (акція Львівського Форуму Видавців «Подаруй дитині книжку»);

з березня 2009 року  - член Партії регіонів. У 2010 р. - обраний депутатом Львівської обласної ради від Партії регіонів. 

Одружений.

Склад сім’ї: дружина  - Славич Галина Петрівна, лікар-інтерн.

Донька Баран Ірина Олегівна.  Донька Баран Софія Олегівна. Донька Баран Анастасія Олегівна. Син - Баран Всеволод Олегович.

Адреса місця проживання: м. Львів

zagorskyy118, Личаківський, в.о.

Загорський Володимир Степанович

народився 14 лютого 1956 року у м. Великі Мости Сокальського району Львівської області.

Освіта вища:

 в 1974 році поступив у Львівський ордена Леніна політехнічний інститут і в 1981 році закінчив Львівський торгово - економічний інститут,спеціальність: «Товарознавство і організація торгівлі промисловими товарами», кваліфікація: товарознавець вищої кваліфікації. З 1989 року кандидат економічних наук, у 1993 році присвоєне вчене звання доцента кафедри фінансів і кредиту. У 1997 році присуджено науковий ступінь доктора економічних наук, у 1998 році присвоєно вчене звання професора. У 2000 році обраний академіком Академії економічних наук України зі спеціальності «Фінанси і кредит».

У 2009 році обрано членом-кореспондентом Національної академії наук України зі спеціальності «Економіка». Автор понад 412 наукових праць, в тому числі 40 монографій, 60 навчальних посібників.

Трудова діяльність:

з 1973 року по 1975 навчався в технічному училищі №7 м. Червонограда;

 з березня 1975 року по листопад 1975 року працював на посаді підземного електрослюсаря ІY розряду шахти №4 «Великомостівстька» комбінату «Укрзахідвугілля»;

з листопада 1975 року до листопада 1977 року служив в лавах Збройних сил;

з 1980 року до 1985 року працював у Львівському торгово-економічному інституті спочатку секретарем комітету комсомолу, а потім головою профспілкового комітету;

з 1985 року до 1989 року навчався в аспірантурі Київського торгово-економічного інституту;

з 1989 року по 2003 рік працював у Львівській комерційній академії на посадах асистента, старшого викладача, доцента, декана економічного факультету та професора кафедри фінансів і кредиту;

з 2003 року по 2005 рік працював на посаді директора Інституту економіки та фінансів;

з 2005 року до 2006 року – на посаді ректора Національного університету державної податкової служби України;

з 2006 року до 2007 року – на посаді професора кафедри фінансів і підприємництва Переяслав – Хмельницького педагогічного університету.

З 2002 року по сьогоднішній день – займає посаду директора Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

Нагороди, почесні звання:

Нагрудний знак «Почесна відзнака ДПА України», Нагрудний знак «За честь і славу», Орден «За заслуги» ІІІ ступеня, заслужений діяч науки і техніки України, відзнака Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією «Честь, мужність, закон», відзнака МВС України «За професіоналізм в управлінні» ІІ ступеня, орден «Герой вільного козацтва України», ювілейна відзнака «20 років військовій контррозвідці Служби безпеки України»

Громадська робота:

Депутат Львіської обласної ради.

Голова експертної ради з державного управління державної акредетаційної комісії МОНмолодьспорту.

Член Ради Західного наукового центру НАН України.

Позапартійний.

Одружений.

Склад сім?ї:

дружина – Загорська Мирослава Борисівна, начальник відділу Державної податкової адміністрації у Львівській області.

koblyakovskyy119, Бродівський, в.о.

Коб’ялковський Михайло Степанович

народився 13 жовтня 1966 року в  с. Гаї-Смоленські, Бродівського району, Львівської області.

Освіта незакінчена вища:

З 1973 по 1981 року навчався в Гаї-Смоленській восьмирічній школі. В 1984 році вступив у Мирогощанській радгосп-технікум який закінчив у 1988 році за спеціальністю – технік-механік сільськогосподарських машин. З 2011 року по теперішній час навчаюсь в Львівському національному аграрному університеті за спеціальністю процеси машин та обладнання в АПК.

Трудова діяльність:

З 1988 по 1990 рік працював пресовщиком деревини у Бродівському лісгоспі.

З 1990 по 1991 рік працював в кооперативі «Житлобуд».

З 1991 по 1997 року працював водієм в Бродівській шляхобудівельній пересувній госпрозрахунковій дільниці № 30.

З 1997 по 2003 рік працював на посаді механіка в Бродівській шляхобудівельній пересувній госпрозрахунковій дільниці № 30.

З 2003 по 2011 рік приватний підприємець. Вид діяльності: ремонт та технічне обслуговування автомобілів, вантажні перевезення, торгівля.

З березня по травень 2011 року консультант відділу забезпечення керівництва апарату Львівської облдержадміністрації.

З червня 2011 року по теперішній час займаю посаду керівника апарату Бродівської районної державної адміністрації.

Громадська робота:

з травня 2009 року по цей час очолюю Бродівську районну організацію Партії регіонів.

з 2010 року по даний час є діючим депутатом Бродівської районної ради.

з березня 2011 року є співзасновником Благодійної організації «Меценати Брідщини».

Член Партії регіонів.

Одружений.

Склад сім’ї: дружина – Коб’ялковська  (Гузюк) Леся Іванівна, лісокуртурниця в ДП «Бродивський лісгосп»,  син Коб’ялковський Мар’ян Михайлович, донька Коб’ялковська Ульяна Михайлівна

Адреса місця проживання: Львівська обл., Бродівський р-н., с. Гаї-Смоленські

img170120, Городоцький, в.о.

Білак Іван Іванович

народився 14 січня 1954 року у с. Ваньовичі Самбірського району, Львівської області.

Освіта вища:

у 1983 році закінчив Львівський зооветеринарний інститут, за спеціальністю – ветеринарія, здобувши кваліфікацію ветлікар.

Трудова діяльність:

з червня 1973 по травень 1974 року- ветфельдшер колгоспу ім.. Свердлова, Самбірського району;

з травня 1974 по травень 1976 року - служба в армії;

з червня 1976 по вересень 1977 року - ветлікар колгоспу ім.. Свердлова, Самбірського району;

з жовтня 1977 по лютий 1979 року  - головний ветлікар колгоспу ім.. Шевченка, Самбірського району;

з березня 1979 по листопад 1982 року - ветлікар Самбірського забійного пункту Бориславського м’ясокомбінату;

з листопада 1982 по січень 1989 року – начальник Самбірського м’ясокомбінату;

з січня 1989 по грудень 1991 року - директор Самбірського м’ясокомбінату;

з грудня 1991 по січень 1995 року - директор м’ясопереробного підприємства «Самбірчанка»;

з січня1995 по листопад 1996 року - директор приватної фірми «Білаки»;

з жовтня 1996 по серпень 2006 року – генеральний директор приватної фірми «Білаки»;

з серпня 2006 по липень 2010 року – голова Самбірської районної адміністрації;

з липня 2010 по серпень 2010 року - заступник голови фермерського господарства «Білаки» по тваринництву;

з серпня 2010 по січень 2011 року - голова фермерського господарства «Білаки».

з січня 2011 по сьогоднішній день голова Самбірської районної державної адміністрації.

Громадська робота:

На даний час є депутатом Самбірської районної ради.

Член Партії регіонів.

Одружений.

Склад сім’ї: дружина – Білак Зеновія Володимирівна

yankovskyy121, Дрогобицький, в.о.

Янковський Михайло Петрович

народився 3 січня 1955 року в с.Таужна, Гайворонського району, Кіровоградської  області.

Освіта вища:

закінчив Київську вищу школу МВС СРСР у 1982 р., спеціальність - правознавство, кваліфікація – юрист, а також Інститут післядипломної освіти Дніпропетровського державного технічного університету залізничного транспорту у 2002 р., спеціальність - облік і аудит, кваліфікація – економіст.

Трудова діяльність:

з 1975 по 1977 рік - курсант Івано-Франківської спеціальної середньої школи міліції МВС СРСР,

з 1979 по 1982 рік - слухач Київської вищої школи МВС СРСР,

з 1989 по 1990 рік - начальник відділу по розкриттю злочинів проти особи, розшуку злочинців  управління карного розшуку УВС Львівської області,

з 1990 по 1997 працював начальником  Трускавецького МВ УМВС України у Львівській області,

1999 рік – перший проректор Львівського інституту внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України,

з 2003 по 2005 рік - начальник Управління МВС України на Львівській залізниці,

з 2007 року по 2008 рік - перший заступник начальника Управління МВС України на транспорті – начальник кримінальної міліції, м. Київ,

з 2008 по 2010 рік - перший заступник начальника Департаменту громадської безпеки  МВС України, м. Київ,

з 2010 по 2011- начальник Головного управління по роботі з персоналом Державної адміністрації залізничного транспорту України «Укрзалізниці», м. Київ,

з 2011 по 2012 - пенсіонер органів внутрішніх справ.

з лютого 2012 року по сьогоднішній день – займає посаду заступника голови Львівської обласної державної адміністрації.

Громадською роботою не займався.

Член Партії регіонів.

Одружений.

Склад сім’ї: дружина  - Янковська Стефанія Миколаївна, інспектор паспортно-візової служби МВС у Львівській області;

старша донька – Янковська Світлана Михайлівна, лікар, молодша донька – Янковська Ірина Михайлівна, юрист Управління Львівської залізниці.

Адреса місця проживання: м. Київ.

bosyy122, Яворівський. в.о.

Босий Володимир Ігорович

народився 13 лютого 1973 року у м. Львові.

Освіта вища:

 З 1990 по 1995 рік навчання у Львівській академії Ветеринарної медицини ім..С.З.Гжицького, здобувши кваліфікацію лікар ветеринарної медицини. З 1998 року по 2002 рік навчався у Львівському національному університеті ім. І.Франка, спеціальність: правознавство, кваліфікація: юрист. З 2007 року по 2008 рік навчався у Львівському державному університеті внутрішніх справ. З 2008 року по 2010 рік навчався у Львівській комерційній академії за спеціалізацією фінанси, здобувши кваліфікацію спеціаліста з фінансів.

Трудова діяльність:

З вересня 1995 по жовтень 1996 року працював ветлікарем-епізоологом Магерівської дільничної лікарні дерветмедицини.

У жовтні 1996 року працював на посаді інспектора Мостиської митниці.

З березня 2001 року по січень 2012 року працював на посадах інспектора, старшого інспектора, головного інспектора, начальника сектора на Мостиській, Галицькій, Західно-регіональній і Львівській митницях.

З березня 2012 року по даний час займаю посаду заступника голови Жовківської райдержадміністрації з гуманітарних питань.

Громадською роботою не займався

Член партії Регіонів.

Одружений

Склад сім’ї: Дружина Боса (Рудик) Марія Степанівна, медсестра ДЗ (КЛ) ДТГОЛЗ

син - Босий Андрій Володимирович

донька - Боса Марта Володимирівна, народилась 02 серпня 1997 року.

Адреса місця проживання: м.Львів

dubik123, Перемишлянський. в.о.

Дубик Ігор Іванович

народився 1 січня 1970 року в с. Рудники Миколаївського району Львівської області.

Освіта вища: з 1993 по 1997 рік навчався в Тернопільській академії народного господарства. З 2005 по 2008 рік навчався у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Трудова діяльність:

з  1990 року по 1992 рік працював  на посаді податкового ревізора-інспектора відділу оподаткування громадян в ДПІ у Миколаївському районі Львівської області.

З квітня 1992 року по листопад 1997 року працював старшим державним податковим ревізором-інспектором відділу справляння податків та документальних перевірок фізичних осіб ДПА у Миколаївському районі Львівської області.

З листопада 1997 року по 2000 рік - начальник відділу податкових розслідувань, заступник начальника відділу податкової міліції ДПА, ДПІ у Миколаївському районі Львівської області.

З 2000 року по квітень 2006 року – начальник відділу оподаткування фізичних осіб ДПІ у Миколаївському районі.

З квітня 2006 року по травень 2008 року – начальник відділу податкового контролю юридичних осіб ДПІ у Миколаївському районі.

З травня 2008 року по червень 2011 року – начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПІ у Галицькому районі м. Львова.

З червня 2011 року по березень 2012 року – начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПІ  у Сихівському районі м. Львова.

З березня 2012 року по даний час завідувач сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ  у Сихівському районі м.Львова.

Громадська робота:

з 2002 року по 2006 рік депутат районної ради;

до 2008 року – президент фонду «Милосердя».

Позапартійний.

Одружений.

Склад сім’ї: Дружина - Дубик Галина Іванівна, бібліотекар

старший син - Дубик Іван Ігорович, молодший син - Дубик Ігор.

Адреса місця проживання: Львівська обл., Миколаївський р-н, с.Рудники

zabolotnyy124, Сокальський, в.о.

 Заболотній Анатолій Григорович

народився ІЗ грудня 1950 року в місті Торез, Донецької області.

Освіта вища: з 1972 по 1975 рік навчався в Торезькому інституті на гірничому факультеті, з 1975 по 1978 рік - в Московському гірничому інституті за спеціальність: підземка розробка пластових родовищ. Аспірантура в Московському гірничому інституті, в 1990 році захистив кандидатську роботу технічних наук, в 1994 році – доцент.

Трудова діяльність:

з 1978 року прийнятий підземним прохідником, а пізніше призначений начальником підземної дільниці на шахті «Червона Зірка» ВО «Торезантрацит».

У 1980 році призначений головним інженером шахти «Снєжнянська» ВО «Торезантрацит».

У 1984 році призначений директором шахти ім. А.В.Лопатина ВО «Укрзахідвугілля».

У 1985 році призначений директором шахти №10 «Великомостовська» ВО «Укрзахідвугілля».

У 1990 році призначений технічним директором ВО «Антрацит».

 З 1992 року по 2002 рік - начальник відділу безпечних та здорових умов праці при Державному комітеті вугільної промисловості України, замісник начальника управління охорони праці, надзвичайних ситуацій та екології, начальник управління по питаннях охорони праці, надзвичайних ситуацій та екологи Міністерства палива та енергетики України.

З 2002 року - генеральний директор - голова правління ДХК «Львіввугілля».

З 2004 року по 2005 рік - начальник територіального Управління Держнагляду охорони праці України у Львівській області.

З 2007 року по 2008 рік - генеральний директор ДП «Волиньвугілля».

З 2012 року - генеральний директор ДП «Волиньвугілля».

У громадській роботі участі не брав.

Член Партії регіонів.

Неодружений.

Склад сім'ї: старша донька - Грищенко Наталія Анатоліївна, молодша донька - Кашенкова Ірина Анатоліївна.

 Адреса місця проживання: Львівська область, м. Сокаль

schekun125, Старосамбірський, в.о.

Щекун Василь Йосипович

народився 30 вересня  1969 року в селі Росохач, Сколівського району  Львівської області.

Освіта вища: 3 вересня 1977 р. по травень 1987 р. навчався у Росохацькій середній школі, де одержав атестат про середню освіту. З жовтня 1991 року по вересень 1993 року – проходив навчання у Львівському училищі внутрішніх справ МВС України. З жовтня 2002 року по жовтень 2003 року – слухач Національної академії внутрішніх справ України. У 2003  році закінчив магістратуру при Національній академії внутрішніх справ України.

Трудова діяльність:

з серпня 1990 року по жовтень 1990 року – міліціонер підрозділу забезпечення відділу внутрішніх справ Сколівського райвиконкому Львівської області.

З жовтня 1990 року по жовтень 1991 року – міліціонер відділення патрульно-постової  служби відділу внутрішніх справ Сколівського райвиконкому Львівської області.

З вересня 1993 року по жовтень 1994 року – оперуповноважений відділення карного розшуку Сколівського районного відділу Управління МВС  України у Львівській області.

З жовтня 1994 року по липень 1995 року – оперуповноважений групи карного розшуку Славського відділення міліції Сколівського районного відділу Управління МВС України у Львівській області.

З липня 1995 року по червень 1998 року - начальник Сколівського відділення міліції Сколівського районного відділу Управління МВС України у Львівській області.

З червня 1998 року по січень 2002 року – начальник відділення карного розшуку Сколівського районного відділу Управління МВС України у Львівській області.

З січня 2002 року по жовтень 2002 року – перший заступник начальника відділу-начальник кримінальної міліції Сколівського  районного відділу Управління МВС України у Львівській області.

Жовтень 2003 року - грудень 2003 року - начальник Мостиського районного відділу Управління МВС  України у Львівській області.

Грудень 2003 року – травень 2005 року – начальник  Сколівського районного відділу Управління МВС  України у Львівській області.

Травень 2005 року – грудень 2007 року -  начальник Турківського районного відділу  Головного управління МВС України у Львівській області.

З грудня 2007 року по теперішній час – пенсіонер.

За час служби в органах внутрішніх справ заохочувався 33 рази.

Громадська робота:

 з 2002 по 2010 роки був депутатом районної ради IV та V скликань.

Член Партії регіонів.

Одружений.

Склад сім’ї: дружина – Щекун (Ждег) Оксана Дмитрівна, приватний підприємець,

старший син – Щекун Микола Васильович, молодший син – Щекун Олег Васильович.

Адреса місця проживання: Львівська область, м. Сколе.

zagorodnyy126, Стрийський, в.о.

Загородний Василь Іванович 

народився 13 квітня 1980 року у Тернопільській області Бучацького р-ну село Старі Петликівці.

Освіта незакінчена вища: з 2007 навчаюсь у Дублянському  державному сільськогосподарському університеті, спеціальність: промислове та будівельне будівництво, кваліфікація: інженер-будівельник.

Трудова діяльність:

з 2008 року по сьогодні працюю заступником директора по фінансових та економічних питаннях ТзОВ «Форт-Агро-Буд».

Громадська робота: не займався.

Член Партії регіонів.

Одружений.

Склад сім’ї: дружина  - Загородна Олена Миронівна , вихователь.

Двоє синів – Загородний Р.В., Загородний О.В.

Адреса місця проживання: Львівська обл., Стрийський р-н, с.Загірне

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.