Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

provse.te.ua

Понеділок, 13 серпня 2012, 10:22

Сьогодні ЦВК завершить прийом документів для реєстрації кандидатів у нардепи

Сьогодні, 13 серпня, Центральна виборча комісія закінчує прийом документів від партій та кандидатів у мажоритарних округах для реєстрації у загальнодержавних та мажоритарних округах.

 

Комісія приймає рішення про реєстрацію або про відмову не пізніше п'яти днів з дня прийняття документів. Відсутність будь-яких передбачених законом документів дає підстави Центрвиборчкому відмовити в реєстрації.

Партії повинні подати заяви про реєстрацію кандидатів, копії свідоцтва про реєстрацію партії та її статуту, рішення вищого керівного органу про висунення кандидатів у депутати, виборчий список кандидатів, який повинен містити відомості про висунутих осіб: про освіту, посади, місце проживання, партійності, наявності або відсутність судимостей.

Додаються також заяви осіб, які хочуть стати кандидатами у депутати, в яких вони зазначають про намір балотуватися в Раду, але у разі обрання депутатом вони зобов'язуються припинити діяльність, несумісну з депутатським мандатом.

Окрім того,серед реєстраційних документів повинні бути декларації про майно, доходи та витрати, а також документ про внесення грошової застави.

Нагадаємо, прийом заявок розпочався 30 липня 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.