Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

novost.ge

Понеділок, 13 серпня 2012, 10:49

Град у Бориславі наробив збитків

Міська влада Борислава підраховує збитки від сильного градопаду та зливи, які пройшли у місті на початку серпня.

Депутат Бориславської міської ради Василь Піх повідомив, що найбільше постраждав мікрорайон Потік. «Там град побив вікна, попробивав шиферні дахи, повідбивав вагонку та пінопласт, якими були оббиті будинки мешканців. Про урожай фруктів та овочів мешканцям цього мікрорайону теж доведеться забути – у садах і на городах знищено практично все».

Проблема через стихію виникла і у мешканців мікрорайону Тустановичі та вул. Трускавецької – там, куди воду подають з локального водозабору «Валька». Сильний потік води зруйнував дамбу водозабору. Проблеми виникли і на головному водозаборі «Рибник». Там внаслідок зливи замулило одразу два озера.

Фонд для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у Бориславі порожній. Гроші з нього, як розповів міський голова Володимир Фірман, використали ще й травні, коли ліквідовували аварію на каналізаційному колекторі на перехресті вулиць Володимира Великого, Грушевського, Данила Галицького та Шкільної. Тож для ліквідації наслідків стихії просто немає грошей. Усувати завдані збитки наразі доводиться господарським методом.

Джерело: тижневик «Каменярі»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.