Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авто

Середа, 15 лютого 2017, 15:38

У 2016 році евакуатор перемістив майже 600 автівок львів'ян

авто

Через порушення правил паркування евакуатором було переміщено 590 авто.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль, найчастіше порушення правил паркування та правил дорожнього руху були зафіксовані у центральній частині міста, крім пішохідної зони.

«Порушення правил паркування ми відслідковуємо через соцмережі та згідно зі зверненнями на гарячу лінію – 102. На місце правопорушення викликаємо поліцію і вже на основі її рішення маємо право проводити переміщення транспортного засобу», – наголосив Юрій Діль.

Відтак, на спеціальний майданчик за допомогою евакуатора було переміщено загалом 590 авто. Зокрема: у січні – 49 автівок, лютому – 65, березні – 67, квітні – 36, травні – 54, червні – 48, липні – 39, серпні – 44, вересні – 56, жовтні – 57, листопаді – 36, грудні – 39.

За його словами, у евакуаторів є крани-маніпулятори, тому працівники «Муніципальної дружини» також переміщують незаконно встановлені МАФи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.