Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

solarfeeds.com

Вівторок, 14 серпня 2012, 16:32

Убивці колишнього правоохоронця у Львівській області постануть перед судом

Прокуратура Львівської області скерувала до суду кримінальну  справу стосовно убивць колишнього працівника УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області Олега Назарука.

 

Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

Слідчі прокуратури завершили досудове слідство у кримінальній справі  стосовно 4 обвинувачених у вбивстві правоохоронця. Зокрема, з’ясовано, що один зі зловмисників виступав  замовником вказаного злочину та керував підготовкою і вчиненням вбивства. 

«Для реалізації своїх злочинних намірів він залучив ще трьох спільників. Останні, напавши 14 листопада 2011 року на О.Назарка, завдали йому численних ударів металевими трубами. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер. Відтак замовник цього злочину обвинувачується у вчиненні організації вбивства за попередньою змовою із групою осіб з корисливих  мотивів», – зазначено у повідомленні.  

Нападникам інкримінується  умисне вбивство, розбій зі спричиненням тяжких тілесних ушкоджень, заволодіння  паспортом та іншими важливими особистими документами загиблого. Окрім того, згадані троє зловмисників під час затримання чинили опір працівникові правоохоронного органу та завдали йому легких тілесних ушкоджень.

За поданнями слідчого, організатору та виконавцям убивства судом обраний запобіжний захід – взяття під варту. Згідно з чинним законодавством, за вказані злочини їм загрожує позбавлення волі терміном від 10 до 15 років із конфіскацією майна або ж найвища міра покарання –  довічне ув’язнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.