Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

rafrica.net

Середа, 15 серпня 2012, 12:06

Тостер на фестивалі "Захід" виконає пісні про Азарова та Януковича

19 серпня на фестивалі "Захід" львівська рок-група тостер відзначить 15-ліття своєї творчості. Окрім відомих хітів, заспівають три нові пісні  про сучасне українські політичні реалії.

 

"Багато нових пісень не буде, але три нові пісні ми зробили. В основному будуть хіти за весь перід гурту з 1997 року по 2004-й. Основний акцент буде на те, що зараз відбуваєтсья в країні і наш виступ взагалі буде присвячений такому сказочному персонажу як Азаров" – розповів під час сьогоднішньої прес-конференції Дмитро Кумар, вокаліст гурту.

Нагадаємо, з 17 по 19 серпня у с. Родатичі біля Львова відбудеться фестиваль "Захід", на якому виступатимуть зірки української та закордонної рок-музики.

Довідка: гурт Тостер – одна з найпопулярніших панк-груп західної України 2000-х років. Випустили єдиний альбом: «Не буду воювати» (2003). Хіт гурту – «Скінхед Вася», яка стала культовою в середовищі львівських рокових субкультур.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.