Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

blog.i.ua

Четвер, 16 серпня 2012, 09:35

У Львові на дітей чекають культурні та спортивні свята до Дня Незалежності

Львівські спортивні школи та різноманітні гуртки організують для дітей виставки малюнків, культурні та спортивні свята, естафети, екскурсії та змагання до Дня Незалежності України.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Заходи відбуватимуться у всіх районах міста: у Франківському районі – вул. Симоненка, біля озера, Сихівський район –кінотеатр Довженка, Личаківський район –майданчик Центру творчості на Погулянці, Галицький район – кілька майданчиків у центральній частині міста, Залізничний район – на вул. Любінській, майданчик «Сонечко»,  Шевченківський район – спортивний майданчик, поряд із церквою св. Оріона.

Окрім розважальних заходів, заплановані і різні змагання між дітьми спортивних шкіл Львова.

«Спортивна школа «Олімпія» візьме участь у чемпіонаті до Дня Незалежності (стрільба з лука), вихованці ДЮСШ «Енергетик»візьмуть участь у чемпіонаті з важкої атлетики, ДЮСШ «Верховина» проводитиме традиційний турнір з футболу серед дітей 1996 року народження», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.